Bergamotte (10ml)

9,20

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
E015

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Bergamotolie is een etherische olie die uit de schil van de onrijpe vrucht van de bergamotboom Citrus bergamia wordt gewonnen, meestal door koude persing. Een enkele keer wordt de olie ook wel door stoomdestillatie gewonnen.

De etherische olie wordt veel gebruikt als geurstof in parfums en andere cosmetica. Het is een hoofdbestanddeel van eau de cologne en Fougère-parfums. Verder wordt het als smaakstof gebruikt, onder meer in earl grey thee. Bergamot olie is een van de vele stoffen die voor het denatureren van alcohol wordt gebruikt. Daarnaast wordt het gebruikt in de aromatherapie.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Neem contact met ons op

014/51 32 30
info@gidwi.be

Facebook